Αυτοκόλλητα βιτρίνας

Αισθητική διαμόρφωση βιτρινών, κτιρίων, γραφείων, καταστημάτων

Αυτό που προσελκύει τα βλέμματα σε μια βιτρίνα είναι ένα εντυπωσιακό έγχρωμο γραφικό.

Εμείς αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των γραφικών σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, προτείνοντάς σας μια μεγάλη γκάμα αυτοκόλλητων υλικών.

Βινύλια αυτοκόλλητα περιγραμμικής κοπής

Μεγάλη γκάμα σταθερών χρωμάτων σε γυαλιστερά - ματ - διάφανα χρωματιστά - αντανακλαστικά - φωσφορίζοντα.

Βινύλια ψηφιακής εκτύπωσης με περιγραμμική κοπή

Με ζωντανά έντονα χρώματα (φωτογραφική εκτύπωση) σε διαφανές - λευκό, ματ ή γυαλιστερό αυτοκόλλητο.

OneWayVision

Διάτρητο με ορατότητα από την μέσα πλευρά αυτοκόλλητο περιγραμμικής κοπής με έντονη φωτογραφική εκτύπωση.

Μεμβράνη αμμοβολής με περιγραμμική κοπή

Μεταμορφώνει το απλό τζάμι σε τζάμι αμμοβολής επιτρέποντας το φως να περνά και να διαχέεται ομοιόμορφα. Ιδανική λύση για γραφεία, σχολεία, βιτρίνες καταστημάτων. Παρέχει ένα ικανοποιητικό βαθμό προστασίας σε περίπτωση θραύσης των κρυστάλλων.

Μέρος της δουλειάς μας μπορείτε πιο κάτω η πατώντας εδώ.

Τοποθέτηση αυτοκόλλητου βινυλίου αμμοβολής με κοπή λογοτύπου.Α) εξωτερικά: χρωματιστά αυτοκόλλητα βινύλια με κοπτικό. Β)εσωτερικά: τοποθέτηση διακοσμητικού από kapafix με ψηφιακή εκτύπωση.Α) κατασκευή μαύρου plexiglass me κοπή laser και ασημί αυτοκόλλητο βινύλιο. Β) αυτοκόλλητα βινύλια πρισματικά με κοπτικό.Αυτοκόλλητα βινύλια πρισματικά με κοπτικό.	 	Τοποθέτηση αυτοκόλλητων βινυλίων με ψηφιακή εκτύπωση και πλαστικοποίηση σε πρόσοψη καταστήματος.Κατασκευή plexiglass φωτεινού τιμοκαταλόγου με συνδυασμό αυτοκόλλητου βινυλίου ψηφιακής εκτύπωσης και βινυλίων κοπής.Αυτοκόλλητα βινύλια αμμοβολής με κοπή.Αυτοκόλλητα χρωματιστά βινύλια με κοπή.Κατασκευή διάφανου plexiglass με αποστάτες και εφαρμογή χρωματιστών αυτοκόλλητων βινυλίων κοπής.Εφαρμογή σε παράθυρα φωτεινού αυτοκόλλητου βινυλίου με ψηφιακή εκτύπωση και πλαστικοποίηση.Αυτοκόλλητο βινύλιο με αντιολισθητική πλαστικοποίηση. Εφαρμογή σε γήπεδο μπάσκετ.Αυτοκόλλητο βινύλιο με αντιολισθητική πλαστικοποίηση. Εφαρμογή σε γήπεδο μπάσκετ.Μονόχρωμο αυτοκόλλητο βινύλιο πλήρους κάλυψης σε βιτρίνα Super Market. Βινύλιο ψηφιακής εκτύπωσης με πλαστικοποίηση. Φωτεινή επιγραφή με πολύχρωμα βινύλια κοπής.Πολύχρωμο αυτοκόλλητο βινύλιο με κοπή μερικής κάλυψης σε βιτρίνα Super Market. Αυτοκόλλητο βινύλιο αμμοβολής πλήρους κάλυψης βιτρίνας. Βινύλιο ψηφιακής εκτύπωσης με πλαστικοποίηση. Φωτεινή επιγραφή με πολύχρωμα βινύλια κοπής. Πινακίδα plexiglass με βινύλια κοπής.